Известие

Collapse
No announcement yet.

Помогнете,млада шофьорка!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Помогнете,млада шофьорка!!!

Здравейте,на всички съфорумци!! Харесах си една кола от една автоборса в Перник,много ми хареса и мисля да я купя,но ще ми е първата кола и се чудя,дали е много реална обявата...пишат,че са й сменили всичките консумативи...Аз им звъннах,и те ми казаха,че слагат някакви лепенки,а самата кола няма сервизна книжка...
    Слагам на колата снимки,да я видите и Вие,като шофьори със стаж ми кажете дали си заслужава,или не!
    Как да постъпя,и какви въпроси да им задам при покупката,за да съм сигурна,че наистина са й сменени всички консумативи,защото ако не са,чета във форума,че големи проблеми създават,ако се случи нещо...

Продавам Алфа ромео -146 -1.6 -1997г нов внос

Данни: Марка: Alfa romeo
    Модел: 146
    Цвят: Син
    Пробег: 131 200 км
    Дата на производство - април 1997 г.
    Тип двигател - Бензинов
    Мощност (к.с.) - 103 к.с.
    Скоростна кутия - Ръчна
    Категория - Седан
    Пробег - 131000 км
    Цвят - Tъмно син

Особености:
    4(5) Врати
    ABS
    Airbag
    Ел. Огледала
    Ел. Стъкла
    Застраховка
    Имобилайзер
    Климатик
    Металик
    Нов внос
    Серво управление
    Халогенни фарове
    Центр. заключване

Колата е нов внос ;отлична работа на мотора ; запазена както отвън така и отвътре; сменени всички консумативи

Здравей, sexy_lady_666!
    Първо да те поздравя за избора на марката и модела!
    Ако въпросната кола вече е карана в Б-я, много е вероятно да са сменени.
    Но най-сигурно е след покупка на автомобил, без значение от марката, да му бъдат сменени консумативите, за да им се знаят точно километрите!

Успех!

Comment

Да ти помогна със снимките - тази ли е?

Ако - да, то пише, че е 1.6 16 V (т.е. трябва да е TS и 120 коня), а на снимките се вижда боксеровият мотор (т.е. както пише в обявата 103 коня). Оттук, и нататък като се почне с чуденето, що така, искат да лъжат някой ли продавачите, не знаят какво продават ли и не знам...
      75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
      155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
      FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
      Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Нещо не мога да ги сложа тия снимки за това ви давам линкче да я видите http://a297312.obiavi.medianet.bg/Proda ... _Vnos.html
        Е какво ще кажете?

Comment

Да същата е !!

Comment

Ами попринцип Алфата е капризен автомобил.Не мисля,че е кола за млад шофьор,още повече за жена.Ако питаш мен Ланчиа Y е твоята кола.Иначе за обявата.. 1.6 е добър мотор,малко са му скъпи свещите.Пише,че колата е обслужена,ама малко ме съмнява да са сменяни свещи,също и километрите дали са реални.Не пише каква е цената.Иначе 146 е комфортен автомобил,с много екстри,мощен двигател,доста стабилна на пътя,единствения недостатък е че малко повече друса. При евентуална покупка е добре да вземеш някой мъж,който разбира от Алфа Ромео.По снимките мога да кажа,че със сигурност не е 97 година, а е максимум 96,колата е с боксеров мотор не е ТС.Също така по волана си личи,че няма Airbag или е имала удар и вече няма.1.6 боксера е 8V.A 3900 лева за Алфа Ромео 146 1.6 Боксер без Airbag са много.Двигателя на колата е измит с 2 думи по-добре стой на далече от тази кола.
            Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
            За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

като я гледам не е карана в България
              Alfa Romeo 146 1,6 boxer Местожителство Софиа

Comment

Първоначално публикувано от zaryto
                Ами попринцип Алфата е капризен автомобил.Не мисля,че е кола за млад шофьор,още повече за жена.Ако питаш мен Ланчиа Y е твоята кола.Иначе за обявата.. 1.6 е добър мотор,малко са му скъпи свещите.Пише,че колата е обслужена,ама малко ме съмнява да са сменяни свещи,също и километрите дали са реални.Не пише каква е цената.Иначе 146 е комфортен автомобил,с много екстри,мощен двигател,доста стабилна на пътя,единствения недостатък е че малко повече друса. При евентуална покупка е добре да вземеш някой мъж,който разбира от Алфа Ромео.
                Само дето тая е боксер.... Може наистина да е обслужена, консумативите и не са толкова скъпи като на ТС-а.
                Но със сигурност не е 97-а. Най-много 96-а.
                Иначе на снимките изглежда добре. Понапудрена е.
                166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Те свещите дори да не са сменени,аз ще ги сменя,въпроса е ремъците и маслото дали са сменени!Как мислите..?

Comment

е й с годините ли ще лъжат тия джамбази,то това не го ли пише в талона
                    Alfa Romeo 146 1,6 boxer Местожителство Софиа

Comment

Първоначално публикувано от sexy_lady_666
                      Те свещите дори да не са сменени,аз ще ги сменя,въпроса е ремъците и маслото дали са сменени!Как мислите..?
                      Няма как да се разбере със сигурност. Маслото ако е сменено скоро ще е още бистро. Но няма гаранция какво масло са сипали. Ремъците и да са сменени, може ролките да не са... и т.н.
                      Най-добре е да се сменят консумативите като се вземе колата. За този двигател свещите са 20-ина лв, ремъците с ролките са към 80. Не е кой знае колко.

Първоначално публикувано от Цветан Цанов
                      е и с годината ли ште лайат тиа джамбази то това не го ли пише в талона
                      97-а най-вероятно е годината на регистрация, нея пишат в талона. Година на производство със сигурност може да се разбере от VIN-a.
                      166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                      ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Тия неща се сменят, независимо какво казва продавача. Вземи някой, който разбира да я огледа добре щото както и се радваш може да ти скъса нервите.
                        sigpic
                        156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                        "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Еее не ми се вярват,да са толкова нагли,че да лъжат и за годината

Comment

Първоначално публикувано от sexy_lady_666
                            Еее не ми се вярват,да са толкова нагли,че да лъжат и за годината
                            Най вероятно и те не знаят
                            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
                            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

Е то е ясно-търговци на коли... добавка за инженкциона,мивка на двигателя,малко са тръкнали свещите,ремъка ако е бил нацепен са го сменили колата сигурно е 95 по стъкла,96та октомври първа регистрация и те са псиали в обявата 97 Еарбег няма,100 процента има само предни ел. стъкла,АБС 100 процента няма и ако има клиамтик няма фреон като запалиш колата гледай на празен ход да не се клати наляво надясно,да няма светещи лампи по таблото,направи и едно кръгче,настапия по злобно и гледай дали няма да присветне лампата на инжекциона и т.н.
                              Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
                              За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

Working...
                              X